POSLOVNI CENTAR ANIMA EXSTO

POSLOVNI CENTAR ANIMA EXSTO

Poslovni centar ANIMA EXSTO smješten ja na raskrižju brze ceste V.Gorica – Zagreb i ulice Buzinska cesta 58, Buzin, u neposrednoj blizini Zagrebačke obilaznice i zgrade Američkog veleposlanstva. U blizini zgrade nalazi se autobusna i željeznička postaja na relaciju V.Gorica – Zagreb, dok je nasuprot ulice smještena autobusna stanica na relaciju Zagreb – V. Gorica. Do zgrade uz glavnu prometnicu vodi novouređena biciklistička staza.

Ukupna kvadratura poslovnog prostora za najam iznosi cca 3.600 m² neto. U sklopu poslovne zgrade (poslovnih prostora) nalaze se tri uređena parkirališta sa preko 60 parkirnih mjesta. U neposrednoj blizini centra smješten je trgovački centar „Supernova Buzin“ u kojem se nalaze restorani s toplim obrocima, lokali s ponudom raznih pića i toplih sendviča.
Uprava centra smještena je na I katu zgrade i u sklopu usluge potrebnog održavanja zgrade u stanju je promptno reagirati na svaki zahtjev najmoprimca i riješiti isti. Zgrada ima 24-satni video nazor i kontrolu pristupa svim prostorima putem beskontaktnih kartica, te dežurstvo zaštitarske službe.
Građevina posjeduje sve potrebne priključke i ateste, upisana je u vlasnički list i ima uvjerenje za uporabu.


ENERGETSKI CERTIFIKAT: DA
ENERGETSKI RAZRED: C

U ovom trenutku zakupnici zgrade su slijedeće kompanije:


Na sve zakupnike se direktno prebacuje elektro brojilo, plinsko brojilo, brojilo potrošnje vode za njihov predmet zakupa, tako da im je omogućena potpuna kontrola nad potrošnjom svih energenata.
Objekt također posjeduje 3 megaboard površine ukupne kvadrature 700m², osvijetljene i vidljive sa Av. Većeslava Holjevca i zagrebačke obilaznice, koje su također predmet zakupa.

Interijer zgrade je izveden oko centralnog stubišta sa odvojenim aneksima raznih kvadratura, odvojenim kao samostalne cjeline po etažama . Standardni pregradni zidovi ureda unutar aneksa izvedeni su od gips-kartonskih oblogaizvedenih između gotovog poda i spuštenog stropa. Strop u uredima je izveden kao spušteni strop s nevidljivom konstrukcijom i na konstrukciju ovješenim gips-kartonskim oblogama. Pregrade između zakupnika izvedene su od fiksnim zidom od blok opeke. Podna obloga izvedena je od hrastovog lameliranog parketa visoke otpornosti .

Unutarnji pregradni zidovi izvedeni su od blok opeke u skladu sa zahtjevima prostora i obloženi kvalitetnom keramikom. Na podovima sanitarnih prostorija je izveden cementni estrih na sloju elastificiranog stiropora, završni sloj je keramika vrhunske kvalitete i dizajna. Unutarnja vrata sanitarnih prostorija su svijetle visine 205 cm, od kvalitetnog panela, sa drvenim dovratnicima, gumenim brtvilima, kvalitenim okovom za zatvaranje. Oprema sanitarnih prostorija su prvoklasni sanitarni uređaji, umivaonici sa ogledalom, kvalitetne WC školjke i ugradbeni vodokotlići.

Ulazna vrata u objekt i vjetrobran su staklena, automatska posmična sa sigurnosnim senzorima. Podovi komunikacijskih prostorija, ulazi, hall, predprostori liftova, hodnici stepenice i sl. popločeni su kamenom i visokokvalitetnom keramikom. Protupožarna vrata svih etaža i server sobe metalne su izrade. Podovi u skladištu i rampamasu izvedeni od visoko kvalitetne keramike.

Za potrebe vertikalnog transporta ugrađen je lift nosivosti 630 kg/ 8 osoba, izveden od inoxa i stakla sa kamenim podom. Za potrebe vertikalne komunikacije sa skladištem na etaži -1 izvedena je hidraulična rampa nosivosti 2500 kg / 4 palete sa zaštitnim mehanizmom.

Razvod hladne i tople vode izveden je polipropilenskim cijevima. Sve cijevi izolirane toplinski (zeleni aquaterm). Topla voda priprema se plinskim kombi bojlerima lokalno za svaku sanitarnu grupu i svaki aneks. Hidrantska mreža razvedena je pocinčanim cjevima. U svakoj poslovnoj etaži instaliran je sustav vatrodojave. Odvodnja krovnih voda, zaseban je sistem. Odvodnja kondenzata izvedna je na način da nije spojena direktno na internu kanalizaciju radi mirisa, već se odvodi posebnim cijevima i koristi za navodnjavanje travnjaka.

Prupožarna zaštita podijeljena je na požarne zone i izvedena je putem hidrantske mreže, suhi aparati za gašenje i sistema vatrodojave. Sustav vatrodojave implementiran je u sustav protuprovale i vezan je na internu i eksternu zaštitarsku službu.

Energija za grijanje objekta osigurana je priključkom objekta na gradski plin, s kotlovnicama prema zasebnim jedinicama za najam u kojima se toplinska energija proizvodi putem plinskih kombi bojlera. Hlađenje objekta ostvaruje se preko rashladnih agregata smještenih na izoliranim terasama van objekta. Svaka cjelina za najam unutar zgrade posjeduje svoj rashlani agregat prilagođene snage i apsolutne autonomije. Distribucija grijanja i hlađenja prostorija ostvaruje FC apartima, A klase, super tihe izvedbe, razvod grijanja i hlađenja posebno je izveden za svaku cjelinu.

Na etaži -1 nalazi se skladišni prostor koji se sukladno potrebama najmoprimaca može pregraditi u samostalne skladišne jedinice pomoću samostojećih pregradnih polica s ogradom od plastificiranog metalnog pletiva. Skladište ima vlastiti pristup sa bočne strane objekta.